Contact

Zoals ik al schreef is mijn naam Marijke Vink. Ik ben geboren op 1 november 1953 in Arnhem, heb daar de middelbare school gevolgd en ben opgegroeid in Oosterbeek. Daarna heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van de psychosociale hulpverlening. In dit werkveld heb ik zo’n 20 jaar gewerkt als maatschappelijk werker en gezinsbegeleider in de residentiële en ambulante jeugdhulpverlening. Ik heb veel ervaring opgedaan en deskundigheid opgebouwd in het intensief begeleiden van gezin, ouders en kind in hun eigen omgeving. Hiervan heb ik altijd veel profijt gehad tijdens het geven van Reikicursussen en -behandelingen.

De essentie van Reiki is voor mij de eenvoud van de toepassing in het dagelijks leven: je handen gebruiken, neerleggen en de helende energie laten stromen. Meer is in feite niet nodig. Daar zit de kracht. Door dit te doen bouw je je Reiki-ervaringen op en leer je op de Reiki energie te vertrouwen.

Reiki heeft mij sterker gemaakt en meer bij mezelf gebracht toen ik de Reiki 1e en 2e graad cursus had gevolgd. Met het behalen van mijn Reikimastergraad heb ik mezelf nog meer kunnen ontwikkelen.

Je leert Reiki in de eerste plaats voor jezelf te gebruiken. Hoe meer je dat doet, des te dieper is de werking op je lichaam, je emoties of je geest. Het is maar net wat op dat moment nodig is. Door deze beoefening is Reiki voor mij niet alleen een geneeswijze maar ook een leefwijze geworden! En ik vind het elke keer weer heerlijk om deze methode over te kunnen dragen op cursisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reikipraktijk Den Bosch

Marijke Vink (lid Reiki Alliance)
Willemspoort 332
5223 WX Den Bosch

M: 06 53883453
E: info@reikipraktijkdenbosch.nl

LinkedIn logo

Facebook logo

 

 

 

Neem contact op via mijn contact formulier:

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar vorige pagina

Marijke Vink

Reikimaster Usui Shiki Ryoho

Lid van de Reiki Alliance