Contact

Reiki en meditatie Den Bosch

Marijke Vink

Mijn naam is Marijke Vink, geboren in Arnhem en opgegroeid in Oosterbeek. Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van de psychosociale hulpverlening. In dit werkveld heb ik zo’n 20 jaar gewerkt als maatschappelijk werker en gezinsbegeleider in de jeugdhulpverlening. Ik heb veel ervaring opgedaan en deskundigheid opgebouwd in het intensief begeleiden van gezin, ouders en kind. Hiervan heb ik altijd veel profijt gehad tijdens het geven van Reikicursussen en -behandelingen.

De essentie van Reiki is voor mij de eenvoud van de toepassing: je handen gebruiken, neerleggen en de helende energie laten stromen. Meer is in feite niet nodig. Daar zit de kracht. Door dit te doen bouw je je Reiki ervaringen op en leer je op de Reiki energie en je intuïtie te vertrouwen. Ik vind deze beoefening nog steeds een prachtige verbinding van het aardse met het spirituele.

Het beoefenen van Reiki heeft mij sterker gemaakt en meer bij mezelf gebracht toen ik de Reiki 1e en 2e graad cursus had gevolgd. Ik ging mezelf dagelijks behandelen en later gaf ik behandelingen aan familie, vrienden en de mensen om me heen. Met het behalen van mijn Reikimastergraad heb ik mezelf nog meer spiritueel kunnen ontwikkelen en kon ik zelf de cursussen gaan geven. En ik vind het elke keer weer heerlijk om deze methode over te kunnen dragen op cursisten.

Marijke Vink; praktijk voor Reiki en meditatie, regio Den Bosch
Willemspoort 332
5223 WX Den Bosch

Praktijkadres:
Isabellakazerne
Reutsedijk9, kamer 18A
5264 PC Vught

M: 06 53883453

LinkedIn logo

Facebook logo

 

 

   

Neem contact op via mijn contact formulier:

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

Terug naar vorige pagina

Marijke Vink

Reikimaster Usui Shiki Ryoho
Lid van de Reiki Alliance