Reikipraktijk

Den Bosch

Marijke Vink

Ervaringen

Yolanda

Ik heb met veel plezier de Reiki 1 cursus bij Marijke gevolgd. Reiki is belangrijk voor mij om de energie van andere mensen bij mij veel minder binnen te laten komen. Ook merk ik dat mijn kleinkinderen het fijn vinden en vanzelf naar mij toekomen als ze pijn hebben. Ze zijn nog heel jong en hebben geen weet van Reiki. Ze voelen het! Het is niet zweverig, iedereen kan het doen. Bij mij is het inmiddels een tweede natuur geworden, waar ik elke dag weer van profiteer.

Liesbeth

De Reiki 1 cursus is ontzettend goed bevallen. Marijke is een warme vrouw die ervoor zorgt dat je je helemaal thuis voelt bij haar. Wat een fijne energie! 
Reiki 1 is mede daardoor laagdrempelig en zeker niet “zweverig”.  

Thera

Reiki is voor mij heel waardevol, zowel voor mijzelf als voor anderen. Al jaren kom ik eens in de 5 á 6 weken bij Marijke voor een Reikimiddag. Dat doet mij enorm veel goed. Ik behandel mijzelf een paar keer per week, wat veel rust brengt. Ook is het fijn om met Reiki 2 op afstand iemand te kunnen ondersteunen. Ook kleine kinderen en dieren staan heel open om Reiki te ontvangen. Reiki is voor mij een groot cadeau en ben er heel blij mee. 

Ervaringen deelnemers reikipraktijk

Marieke

Ook al is het al 4 jaar geleden, ik kan me de opleidingsdagen nog als de dag van gister herinneren. Marijke legt met aandacht en zorg uit waar Reiki vandaan komt en wat we er mee kunnen. Ze maakt het praktisch en simpel, zonder tekort te doen aan de enorme diepgang die Reiki biedt. In het 1e jaar heb ik Reiki voornamelijk voor mezelf gebruikt. Het effect was zo groot dat ik er meer mee wilde. Ik heb ik toen de Reiki 2 cursus gevolgd en daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

Jeanny

Ik heb een aantal jaren geleden Reiki 1 en Reiki 2 gevolgd bij Marijke. Een zeer positieve ervaring. Ik heb Marijke als een warm en  betrokken mens ervaren. Zij heeft mij op een fijne manier Reiki geleerd en ik pas het bijna dagelijks toe op mijzelf en voel me daar heel prettig bij. Ik ga nog steeds regelmatig naar Reiki bijeenkomsten die Marijke organiseert.
          

Petra

Ik had al jaren geleden de Reiki 2 cursus gevolgd maar gebruikte het weinig. Ik leerde na onze verhuizing Marijke kennen en heb de basis van Reiki 2 opnieuw met haar neer kunnen zetten. Heel bijzonder voor mij. Ik heb deze dagen veel meer als een echte uitwisseling ervaren. Marijke weet een veilige omgeving te creëren om weer thuis te kunnen komen bij jezelf. Haar manier van kennis overdragen voelt goed. Ze neemt de tijd voor jou en is duidelijk in haar uitleg. En ze staat ook open voor wat anderen haar kunnen brengen in kennis en mens zijn. Ze gaat een oprechte verbinding aan waarin iedereen als mens gelijk is. Ik durfde meer op mijn handen en intuïtie te vertrouwen waardoor Reiki 2 waardevol werd.

Willem

De Reikicursus was een hele mooie ervaring in mogelijkheden van en met Reiki. Marijke neemt ruim de tijd om alle aspecten van de Reiki aan je uit te leggen en voor te doen en staat open voor al je vragen. Het is een prachtige spirituele reis geworden waar je veel over de Reiki en de toegepaste technieken leert maar tegelijkertijd ook veel over je zelf leert. Kan hem aan iedereen aanbevelen. Ben zelf van plan om in de toekomst bij Marijke een cursus Reiki 2 te volgen.                         

reiki ervaringen

Bodine

In 2018 heb ik de cursus Reiki 1 mogen doen bij Marijke Vink. Na 2 Reikibehandelingen van haar te hebben ontvangen heb ik de stap durven zetten om ook de Reikicursus te volgen. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Wat een fantastische belevenis en een mooie spirituele reis ben ik ingegaan. Een echte aanrader om de cursus te volgen. Ik heb veel plezier en heling gehad tijdens de lessen, bedankt voor de mooie ervaring.  

Gerbrig

Ik heb met veel plezier de Reiki 1 cursus gevolgd bij Marijke, iemand met passie voor wat ze doet en dat werkt aanstekelijk. Ik heb veel geleerd en genoten van de sessies, niet in de laatste plaats door het fijne persoonlijke contact. En ik ben heel blij met mijn nieuwe vaardigheden. Voor mij is de grootste winst dat ik nu minimaal 2 x per week even 'zentijd' voor mezelf pak door middel van een Reiki sessie. Iets wat me eerder niet lukte. Dus dank. 

Ariëtte

Door een enthousiaste collega heb ik me aangemeld voor Reiki 1. Ik  liep al een tijdje met het idee rond om te kijken wat Reiki voor mij kon betekenen maar ondernam geen actie. Een beter cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Het is zo mooi wat je met de energie om ons heen kunt doen. Hoe makkelijk het toepasbaar is vooral op jezelf, maar ook op anderen. Ook de inzichten in hoe Reiki is ontstaan en dat het nog steeds via Usui in de puurste vorm wordt overgedragen vind ik heel bijzonder. Ik heb Marijke als een ware Reiki Master ervaren.  

stromend water

Anne

Ik voelde me prettig bij het ontvangen van de positieve levensenergie, het hielp mij om meer ruimte in mijzelf te vinden voor mijzelf. Ik heb eerst een 5-tal behandelingen van Marijke ontvangen. Een heel bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Vervolgens heeft zij mij de inwijdingen voor Reiki 1 gegeven. Het weekend van mijn inwijding was intensief, maar een prachtige reis. Ik voelde me welkom met alles wat ik met me mee droeg. Momenteel is Reiki zeker een onderdeel van mijn leven en is mijn intentie er om ook ooit de inwijding Reiki 2 te halen. Wanneer weet ik nog niet, maar dat ik deze reis met Marijke wil maken weet ik wel.