Reikipraktijk

Den Bosch

Marijke Vink

Over mij

Mijn naam is Marijke Vink en ik ben Reikimaster in de traditionele “Usui Shiki Ryoho” Reikimethode sinds 1998.

Mijn jarenlange ervaringen en opgebouwde deskundigheid als hulpverlener en later ook als astroloog heb ik altijd goed in kunnen zetten in het contact met cursisten en cliënten. Bij het geven van Reikicursussen en -behandelingen vind ik een goed contact heel belangrijk.

De essentie van Reiki is voor mij de eenvoud van de toepassing: je handen gebruiken, neerleggen en de helende energie laten stromen. Meer is in feite niet nodig. Daar zit de kracht. Door dit te doen bouw je je Reiki ervaringen op en leer je op de Reiki energie en je intuïtie te vertrouwen.
Ik vind deze beoefening nog steeds een prachtige verbinding van het aardse met het spirituele.

Het beoefenen van Reiki heeft mij sterker gemaakt en meer bij mezelf gebracht toen ik de Reiki 1e en 2e graad cursus had gevolgd. Ik ging mezelf dagelijks behandelen en later gaf ik behandelingen aan familie, vrienden en de mensen om me heen. Met het behalen van mijn Reikimastergraad heb ik mezelf verder spiritueel kunnen ontwikkelen en kon ik zelf de cursussen gaan geven. En nog steeds vind ik het elke keer weer fijn om deze methode over te kunnen dragen op cursisten en een eindje met hen mee te lopen op het Reiki pad.

Wil je iets meer weten over Reiki, de behandelingen en/of cursussen neem dan gerust contact met me op.