Reikipraktijk

Den Bosch

Marijke Vink

Reikicursus

Reiki kent drie graden: de eerste graad, de tweede graad en de mastergraad. Elke graad staat voor een bepaald niveau van kracht en mogelijkheden van Reiki. Deze Reikimethode kan iedereen leren en is geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen en ouderen.

Eerstegraads cursus

De eerstegraads cursus bestaat uit 4 dagdelen van 3 uur. Je leert hoe je jezelf en anderen kunt behandelen. Om deze Reiki methode te kunnen gebruiken ontvang je vier inwijdingen volgens de traditie van Usui Shiki Ryoho. Je bent dan afgestemd op de energie en kunt daarna Reiki doorgeven via je handen. Een vermogen dat je nooit meer kwijt raakt. Verder leer je de geschiedenis van Reiki, de vijf Reiki leefregels en de basis handposities voor de behandeling van jezelf en van anderen. Er wordt veel geoefend tijdens de cursus, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Aan het einde van de cursus weet je dan precies hoe je Reiki voortaan in jouw eigen leven kunt toepassen.
De eerstegraads cursus wordt regelmatig gegeven en kost € 160,-.
De data vind je in de agenda.

reiki cursus

Tweedegraads cursus

Je kunt de tweedegraads cursus volgen als je minimaal drie maanden tot een jaar Reiki actief beoefent en naar verdere verdieping zoekt in de essentie van Reiki. Het helend vermogen neemt dan toe, op mentaal niveau werkt het sterk, je kunt op afstand behandelen en je verder emotioneel en spiritueel ontwikkelen en een dieper weten bereiken. Tijdens deze cursus krijg je een drietal symbolen aangereikt waarmee je leert werken en nog één inwijding. Deze cursus omvat drie dagdelen.
De tweedegraads cursus wordt op afspraak gegeven en kost € 500,-. Belangstelling, laat het dan even weten.

Mastergraad

Voor meer informatie over de mastergraad -ook wel derde graad genoemd- neem contact met me op voor een afspraak.

reiki oefening

Reiki oefensessies

Oefenen met Reiki 1e graad
Nadat je de Reiki 1e graad cursus hebt gevolgd, is er gelegenheid om ervaring op te doen en om te oefenen met wat je in de cursus hebt geleerd. Tijdens een oefensessie ontvang je elke keer een behandeling en je geeft een behandeling. Ook kun je je ervaringen met Reiki delen en uitwisselen. Dat werkt inspirerend en ondersteunend.

Oefenen met Reiki 2e graad

Nadat je de Reiki 2e graad cursus hebt gevolgd, bestaat er ook de mogelijkheid om ervaring op te doen en om te oefenen met wat je in deze cursus hebt geleerd. We oefenen met de symbolen die je hebt geleerd en wisselen 1e en 2e graad behandelingen uit. Door je ervaringen en vragen uit te wisselen met anderen kun je je Reiki beoefening verdiepen.

Er worden bijna elke maand oefensessies gegeven.
Een oefensessie kost € 15,-. De data vind je in de agenda.